19 Δεκ 2011

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Καλαμάτα από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

   «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί όλους, από την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011, στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας (Διοικητήριο) από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.
"Το Χαμόγελο του Παιδιού", πραγματοποιεί και φέτος χριστουγεννιάτικο παζάρι, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας καθώς και απλών ευαισθητοποιημένων κατοίκων της πόλης.
    Μέσα σε χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν πολλά είδη του Οργανισμού (χριστουγεννιάτικες κάρτες, σχολικά, λευκά είδη κ.ά.), καθώς και υπέροχες χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο κατασκευές ,που με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη έχουν κατασκευάσει εθελοντές του οργανισμού μας.
   Παράλληλα, το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Οργανισμού, θα μας δώσει για ακόμη μια φορά τη δυνατότητα να υποδεχθούμε τους φίλους μας και να ενημερώσουμε το κοινό για τις δράσεις μας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα.
Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε ευχές αγάπης και μια μεγάλη αγκαλιά για όλες τις παιδικές φατσούλες που αξίζουν ένα χαμόγελο!

Από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Πηγή: http://www.eleftheriaonline.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.